Rakiç: Nuk durojmë më, është çështje jetë a vd.ekje

Ministri i Qeverisë së Kosovës, dhe Kryetari i Listës Serbe, Goran Rakiç, është nisur për në takim me Presidentin e Serbisë, Aleksandër Vuçiç, pas aksionit të Policisë së Kosovës në nivel vendi, kundër kont.rabandës së mallrave dhe kri mit të organizuar. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Nuk mund të durojmë më, kjo ka qenë si Nata e Kristalit për ne, ky takim me Vuçiçit është më i rëndësishmi, është derdhur gj.ak serb mbi xhamat e thyer”, ka deklaruar Rakiç.Rakiç aksionin policor të Kosovës kundër kont.rabandës së mallrave, e ka quajtur Natë e Kristalit (Kristallnacht – pogromi i gjermanëve naz istë kundër çifutëve).

“Presidenti i Serbisë është nisur për në Rashkë, dhe edhe ne do të shkojmë. Do të shkojmë të gjithë, po qe nevoja edhe 15 mijë ose 20 mijë njerëz do të vijnë”, tha ndër të tjera ministri i Qeverisë së Kosovës.Ai tha se do ta pyesin Vuçiçn “është i sinqertë me ne, dhe a do të na ndihmojë”.Ndërsa tha edhe se “Kjo për neve është çështje jetë a vde.kje”. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive