Qysh Po E Rinon Vetën Kështu Mihrija: “Vajzat E Reja I Baj Ne Bel”


Ajo me përkushtimin e madh që ka tek vetja, gjithmonë duket perfekte dhe person që zgjon kureshtje tek njerëzit, shkruan “Kosovarja”.

Edhe pse në moshë, duket sikur ajo dita ditës po rinohet edhe më shumë.

Në këtë imazh të fundit, me një grim të bukur Mihrija shkëlqen.

Ja shikojeni.