Qeveria vendos të dyfishojë pagesat për këtë kategori

Njoftimi i plot:Të dashur qytetarë po ndaj me ju një lajm shumë të mirë për të gjitha familjet që përfitojnë asistencë sociale. /Ju ftojmë që ta hapni për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!Në kuadër të zbatimin të programit për rimëkëmbje ekonomike, në mbledhjen e sotme të qeverisë kemi marrë vendim për dyfishimin e pagesës së skemës së asistencës sociale për periudhën tetor – dhjetor 2020, e cila do të realizohet çdo muaj bashkë me pagesën e rregullt të kësaj skeme sociale.

Njoftimi i plot:Të dashur qytetarë po ndaj me ju një lajm shumë të mirë për të gjitha familjet që përfitojnë asistencë sociale. /Ju ftojmë që ta hapni për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!Në kuadër të zbatimin të programit për rimëkëmbje ekonomike, në mbledhjen e sotme të qeverisë kemi marrë vendim për dyfishimin e pagesës së skemës së asistencës sociale për periudhën tetor – dhjetor 2020, e cila do të realizohet çdo muaj bashkë me pagesën e rregullt të kësaj skeme sociale.