PYETJE: A e dini sa do të ishte sipërfaqja totale e Shqipërisë Etnike?


Shqipëria u tkurr në të katër anët e saj nga fuqitë e mëdha. Pas akordit të qeverisë së atëhershme shqiptare, me firkën se rreizkoheshin edhe kufijtë e 1913-s, mbeti gati gjysma e territoreve shqiptare jashtë kufijve të Shqipërisë dhe gati gjysma e popullsisë shqiptare e shkëputur nga trungu amtar, nga shqiptarët e Shqipërisë zyrtare. Në videon në vazhdim mund ta shikoni se sa do ishte sipërfaqja totale e Shqipërisë Etnike. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive