Putin kundër deklaratës të Ramës: “Kosova është Serbi, është e pamundur të mos keni kufij..”


Ministria Ruse e Punëve të Jashtme reagoi ku ndër deklaratave të Kryeministrit Edi Rama, gjatë mbledhjes së përbashkët të qeverive Shqipëri-Kosovë, më 2 tetor. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në një njoftim për median, të botuar në faqen zyrtare të Ministrisë se “teza për “fshirjen e kufijve” ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë është alarmante”. “Rusia vazhdon të njohë Kosovën si pjesë të Serbisë, dhe një dhe trajtimi i lëvizjes së lirë ndërhyn në çështjet e brendshme të një vendi”, shkruhen në deklaratë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive