Puna që paguhet 84 Mijë Euro Nnë Vit, por askush nuk e do


Një vend pune në Zelandën e Re ofron 84,000 euro të ardhura në vit, por si duket askush nuk është i interesuar të aplikojë për të.

Mund të duket sikur ka ndonjë kIeçkë që njerëzit nuk janë të interesuar, pasi veç pagës së mirë punohet katër ditë të javës, por mesa duket puna është tërësisht e pranueshme.Kompania e kontrollit të trafikut ajror në Zelandën e Re po kërkon për kontrollues të trafikut, detyra kryesore e të cilëve është të mbajnë aeropIanët të ndarë nga njëri-tjetri, si në ajër ashtu edhe në tokë.

Kërkesat për apIikim në fakt janë minimaIe; thjesht duhet të keni kaluar provimet e të mesmes dhe të jeni mbi 20-vjeç.Rroga fillon me 84,000 euro viti, por me kalimin e kohës, të punësuar mund të fitojnë edhe 180,000 euro në vit për pozicionin që mbajnë.Punonjësit për këtë punë punojnë kryesisht me turne që zgjasin 7.5 orë në katër ditë të javës. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Duke folur për “Stuff”, menaxheri Tim Boyle shpjegoi se deri më tani këtë pozicion e mbajnë më shumë se 10 kontroIIues trafiku, por nuk ka apIikues të mjaftueshëm.

Sipas tij, mungesa e stafit është arsyeja sepse njerëzit nuk duan të punojnë në aeroportet e Zelandës së Re. Kjo pasi ata që janë në punë duhet të punojnë edhe për ata që largohen Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive