Publikimi i videos, Ola: Më është cënuar e drejta!


Nga ana tjetër edhe Ola ka dashur të thotë diçcka lidhur me këtë video ku shfaqet të dalë nga e njejta hyrje me Jaseminen.

Ajo shprehet se jeton e vetme në shtëpi dhe se për këtë e vërteton përmes kontrates së shtëpis.Ajo tha se ka qënë në dijeni se Jasemina jetonte në atë lagje,por është zhvendosur aty pasi raporti i tyre shoqëror është ndërprer. Për këtë,ajo konfirmon se Jasemina nuk është në dijeni.

Lidhur me këtë video Ola shprehet e shqetësuar pasi deklaron se i është cënuar e drejta duke iu bërë publike vendodhja. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive