Pse Ibrahim Rugova nuk shkoi asnjëherë në Prekaz? Kjo ishte përgjigjja e tij


Sot në Prekaz shënohet 23-vjetori i rënjes së familjes së heroit Adem Jashari. Prekazi gjatë tri ditëve vizitohet nga mijëra shqiptarë nga e gjithë bota gjatë datave 5,6 dhe 7 mars kur shënohet “Epopeja e UÇK-së”. Këtë vend nuk e kishte vizituar asnjëherë gjatë jetës së tij ish-presidenti Ibrahim Rugova.

Rugova ishte për herë të parë mysafir në RTK pak muaj pasi Televizioni i Kosovës, kishte nisur transmetimin. Ndër shumë pyetje të gazetares Toska, por edhe të shikuesve, Rugova është pyetur nëse do ta vizitojë Prekazin për ta nderuar Familjen Jashari. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU