PRISHTINE, 1989: Polici shqiptar refuzon t’i bindet urdhërit të komandanit serb për të ndërhyr kundër proestuesve shqiptarë


PRISHTINE, 1989: Polici shqiptar refuzon t’i bindet urdhërit të komandanit serb për të ndërhyr kundër proestuesve shqiptarë. Të refuzosh urdhërin e komandantit serb në atë kohë ka qenë një guxim i madh! Bravo për guximin! Votimi për revokimin e autonomisë së Kosovës si krahinë e Jugosllavisë më 23 mars 1989 ishte një moment vendimtar që ngjalli zemërim dhe protesta të shqiptarëve. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive