Prezantueses i dalin të brendshmet në transmetim live, i ftuari çohet ta ndihmojë


Ky është momenti kur një prezantuese rumune ka sht.an.gur të gjithë shikuesit me veprimin e saj. Ajo ishte në transmetim live, kur papritur ka ngritur fustanin dhe ka shfaqur të brendshmet. Siç vihet re edhe nga pamjet, ishte para kamerës kur u kap nga pa.n.ik.u duke besuar se kishte një merimangë në të brendshme. Në ndihmë i ka ardhur edhe një i ftuar që ndodhej në studio, për të parë se çfarë po i ndodhte prezantueses. Nese Deshironi qe ta ndigjeni lajmin e plote . Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive