Presidentja e Komisionit Evropian, Von der Layen: “Unë u ndjeva e Iënduar dhe e vetmuar në Ankara!”

Presidentja e Komisionit Evropian Ursula von der Layen tha sot se ajo u ndje e lënduar dhe e vetmuar gjatë një takimi me presidentin turk Recep Tayyip Erdogan në fillim të këtij muaji, duke shtuar se ajo u trajtua keq vetëm pse ishte grua.

“Unë jam gruaja e parë presidente e Komisionit Evropian. Meqenëse jam president, prisja të trajtohesha në përputhje me rrethanat kur isha në Turqi, por nuk ishte ashtu,” u tha Von der Layen deputetëve të BE-së. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU