Presidenti turk Erdogan, falënderon Shqipërinë, Kosovën dhe vendet tjera për solidarizimin


Nëpërmjet Twitter, Presidenti Turk Erdogan, ka falënderuar të të gjitha shtetet për solidarizimin pas tërmetit që goditi Izmirin. Ai në Twitter ka shpërndarë një fotografi me flamujt e shteteve të cilëve iu falënderua, përfshirë Maqedoninë e Veriut, Shqipërinë dhe Kosovën. Per me shume ndiqë pvmjet.