Presidenti rus, Putin: “Ka kaluar koha kur Rusia dhe Amerika vendosnin për çdo gjë”


Presidenti rus, Putin, ka deklaruar se ka kaluar koha kur Shtetet e Bashkuara dhe Rusia vendosnin për gjithçka.

Ai shprehu gatishmërinë për të diskutuar porblemet globale me vendet e tjera, nëse paraqitet nevoja, shkruan Reuters. Putini vuri në dukje se Kina dhe Gjermania po lëvizin drejt statusit të superfuqive për sa i përket ndikimit të tyre politik dhe ekonomik. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive