Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç: “Do të Iuftojmë për popullin serb”

FILE PHOTO: Serbian Prime Minister and President-elect Aleksandar Vucic speaks during a rally in Novi Sad, Serbia, March 18, 2017. REUTERS/Marko Djurica/File Photo - RTX387BO

FILE PHOTO: Serbian Prime Minister and President-elect Aleksandar Vucic speaks during a rally in Novi Sad, Serbia, March 18, 2017. REUTERS/Marko Djurica/File Photo – RTX387BO

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, duke folur për dialogun me Kosovën, ka thënë se situata për Serbinë është pothuajse e pashpresë, por, siç tha ai, “do të lutfojnë për popullin e tyre”.

Presidenti serb në një konfernecë shtypi, siç raprtojnë mediat serbe, sot në Aeroportin e Beogradit, ku kishte dalë të pranojë 150 mijë doza të avksinës AstraZeneca, ka ir0nizuar me liderin e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, duke thënë se “ai është duke ia zgjidhur Serbisë edhe zhvillimet e saj të brendshme”. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive