Popi serb: “Ata që besojnë se Serbia do e pranojë Kosovën me kërcënime, jetojnë në përralla!”


Igumeni i Manastirit të Deçanit, Sava Janjiq ka thënë se ata në Kosovë që besojnë se Serbia duhet të detyrohet praktikisht me këcrënime të pranojnë një marrëveshje të Kosovës jetojnë në përralla.

“Ata në Kosovë që besojnë se Serbia duhet të detyrohet praktikisht me kërcënime të pranojnë një marrëveshje të Kosovës në mënyrë që të kenë duar të lira për të përfunduar spastr1min etnik në Kosovë, jetojnë në përralla”.

“As politikanët e SHBA-së dhe as të BE-së nuk janë në atë histori tani 20 vjet pas të gjitha atyre gabimeve të udhëheqësve të Kosovës”, shkruan ai në Twitter. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU