Politikani serb: Gjyshi im e çliroi Shqipërinë prandaj Shkodra është zemra jonë

Politikani serb, i cili jeton në Mal të Zi, Vladislav Dajkoviç ka pr ovokuar me foto nga qyteti i Shkodrës. “Sot kam vizituar qytetin a ntik serb Shkodra, në Shqipëri. Për këtë qytet më lidh tradita familjare, sepse Esad Pasha ia ka do rëzuar çelsat e qytetit gjatë çlirimit malazez të Shkodrës Ju ftojmë qe ta Hvpni lvjmin pvr 5 sekvnda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive