Plas skandaIi! BIeona Qereti zbuIon emrat e poIitikanëve me të ciIët ka pasur


Këngëtarja shqiptare Bleona Qereti di se si të tërheqë vëmendjenE pasi doli top less në tapetin e kuq, ajo publikoi edhe këngën më të re “Wicked Love”.Bleona është rikthyer sërish dhe këtë herë mesa duket me një super projekt që konsiston në lancimin e një libri autobiografi ku këngëtarja do të rrëfejë detaje të padëgjuara më parë nga jeta e saj. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

“Shumë krenare dhe e lumtur që do të njoftoj se libri për jetën time për të cilin ju të gjithë keni pritur aq gjatë, është më në fund në rrugën e tij”, shkruan ajo.E më tej këngëtarja është shprehur se ka ardhur koha që ti japë fund të gjitha perceptimeve të rreme për të gjitha aspektet e jetës së saj dhe të tregojë anën e saj të historisë.

“Ar ma më e mirë që kam në jetën time është e vërteta. Ky libër shpjegon se çfarë do të thotë të thuash Jo dhe të marrësh një Jo si përgjigje”, shprehet Bleona duke na kujtuar kështu premtimin e saj se do të publikoj emrat e rëndësishëm ku përfshihen edhe politikanë të cilët kanë pasur fli rte me këngëtaren. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU