Plaku 93 vjeçar habitë me përgjigjen që i dha Serbit, kur e pyeti pse i kishte 23 fëmijë


Hajzer Bojku, nga fshati Druvarë i Vushtrrisë, është 93 vjeçar dhe është ndër më të moshuarit në rrethinën e Vushtrrisë. Ai përgjatë këtyre viteve është martuar tre herë dhe është baba i 23 fëmijëve.Bojku në një rrëfim për RTV Dukagjini, tregon mbi jetën dhe sfidat në të cilat ka kaluar ai.

“Jam martuar në moshën 18 vjeçare dhe i kam pasur tre fëmijë me gruan e parë, pasi më v diq gruaja e parë u mart0va me të dytën dhe i bëra gjashtë djem, por edhe atë e v rau reja, e gjeti v dekja. BabaIIaku im huIumtonte, dhe më gjetë gruan e tretë. Kjo i kishte 19 vjeç ndërsa unë 45, por u martuam me pajtim”, rrëfen 93 vjeçari nga Vushtrria.

Ai thotë se këta fëmijë i bëri për të mirën e Kosovës. “Më ka pyet serbi sa i ke, i kam thënë se i kam 23, më ka thënë çka ke dashtë më gjithë këta fëmijë, i kam thënë me përparua Kosova”, rrëfen i moshuari bisedën me një serb.