Pishman që puthi shumë femra dhe gruaja e shikonte, Arjani ndan lajmin e hidhur për gruan e tij


Arjan Çani showmeni më i suksesshëm shqipëtar nga Shqipëria tha se po ndjehet shumë keq kur e mendon se sa shuë femra kishte puthur para kamerave dhe gruaja e tij e kishte pa tërë kohën. Në emisionin “EliteZone” Arian Çani është pyetur se si ndihet gruaja e tij kur ai provon puthje të femrave tjera. Se si u përgjigj ai mund ta kuptoni në videon më poshtë. Hap videon 5 sekvnda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive