Pija që shëron mbi 50 sëmundje


Në fakt, mund të jetë aq e fvqishme sa të ndihmoj në trajtimin e çmendvrisë e madje edhe kancvrit. Këto të dhëna janë gjetur në shumë studime. Pija ka prejardhjen nga India.

Përbërësit: ½ e lugës së gjellës xhenxhefil, ½ e lugës së gjellës kanellë, 1/6 e lugës së gjellës shafran të Indisë
½ e filxhanit të çajit qumësht, Pak mjaltë.

Përgatitja: Përzieni të gjithë përbërësit së bashku dhe shtojini ½ e një litri ujë të vluar. Qumështi i nxehtë gjithashtu duhet t’i hidhet tani.