Përveq që ka shumë vëllezër do të çmendeni kur ta kuptoni sa nipa i ka Gani Geci

Nipat befasojnë Gani Gecin në emision. Shikoni sa shumë i ngjajnë atij. Nipat e Gani Gecit kanë befasuae atë duke i hyrë në emisionin Kojshia Show tek sa ai po zhvillonte intervistën. Ishin 8 nipa të tij, shikoni sa shumë i ngjajnë ata Gani Gecit. / Hap videoun 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive Fjala është për aktoren bukuroshe Arta Nitaj që duket të jetë në lidhje me një futbollist të njohur shqiptar, Adnan Januzajn.

Nipat befasojnë Gani Gecin në emision. Shikoni sa shumë i ngjajnë atij. Nipat e Gani Gecit kanë befasuae atë duke i hyrë në emisionin Kojshia Show tek sa ai po zhvillonte intervistën. Ishin 8 nipa të tij, shikoni sa shumë i ngjajnë ata Gani Gecit. / Hap videoun 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive Fjala është për aktoren bukuroshe Arta Nitaj që duket të jetë në lidhje me një futbollist të njohur shqiptar, Adnan Januzajn.