Përveq Dervish milicit, ky është milici tjetër nga Klina i cili është i lirë akoma, ja ku jeton

Dervish Krasniqi, i njohur ndryshe edhe si Dervish milici, u arrestua ditën e djeshme nga Policia e Kosovës, shkruan RepublikaOnline.netnAi ishte i njohur për keqtrajtim ndaj popullatës civile në rajonin e Klinës, gjatë luftës së fundit në Kosovë. Ndërkohë, në rrethinën e Klinës njihet edhe një shqipfolës tjetër për të bëmat e njejta.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Danë Balaj, figuron në shumë lista të krimineleve serb, si pjestar i milicisë serbe. Ai, njejt si Dervish Krasniqi, njihej për keqtrajtim ndaj popullatës civile në rajonin e Klinës. Danë Balaj thuhet se pas luftës iku në Serbi, aty ku edhe jeton sot. Dervish Krasniqi e Danë Balaj, janë vetëm disa nga qindra emra që njihen si bashkpunëtor me milicinë serbe gjatë luftës së fundit në Kosovë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive