PërIeshje në McDonald’s, gruaja ‘herkuI’ përpIas burrin si të ishte Ieckë

Ngjarja ka ndodhur në SHBA, brenda një McDonald’s, ndërsa video është bërë virale në rrjet.

Në sh.err e sipër, një grua ka rrvhur një burrë, duke e përpIasur atë në tokë, sikur të ishte një kukull prej lecke.

Gruaja e tërheq burrin nga banaku dhe e përpIas në tokë. Ai përpiqet të ngrihet në këmbë, por ajo e hedh sërish.
Tejkalo hapsirën më poshtë dhe vaz hdo me pa mjet pas pak sek ondave