Përhajr, Baton Haxhiu zyrtarisht merr këtë post shumë të rëndësishëm shtetëror


Ish-drejtori i Klan Kosovës, Baton Haxhiu, e ka lënë sot mes lotësh televizionin të cilin vet e kishte themeluar në shkurt të 2009-ës. Pas plot 11 vjetësh si drejtues, ai para disa muajve tha se po e lë këtë institucion në pikun e tij.

Ndonëse nuk e bëri të ditur as sot, por as në letrën e publikuar mbrëmë – se ku do ta vazhdojë karrierën e tij, duket se ai sërish do të jetë afër medias. / Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive