Përfundimisht nga nesër hiqet PCR testi për të kaluar kufirin me këto shtete

Pritet qe ne muajin tetor te kete nje leje te re per vendet e ballkanit qe te udhetojne drejt evropes por ende nuk ka nje leje pritet rregullorja e re ne muajin tetor. Por lajm shumë i mirë vjen nga fqinji ynë lindor.Maqedonia e Veriut thotë se tashmë në kufi nuk do ju duhet qytetarëve të rajonit më përgjigjja e tamponit dhe te gjithe ata qe duan te udhetojne tashme jane te lire pe rte udhetuar. Përfundimisht nga nesër hiqet PCR testi për të kaluar kufirin me këto shtete