Përfaqësuesi i shqiptarëve flet në parIamentin grek, ai u’a plas në sy racizmin grekëve


Kryetari i Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi, Ermal Sulaj ka folur në Parlamentin grek, para Komisionit të posaçëm parlamentar për barazinë, rininë dhe të drejtat e njeriut. Me një gjuhë koncize dhe argumente mjaft të sakta, Sulaj ka vënë pikat mbi “i”, duke dëshmuar kthjelltësi, integritet dhe dinjitet. VLEN TE THEKSOHET SE VIDEO ESHTE NGA VITI 2018, POR QE EDHE SOT BEN NJE BUJE TE MADHE MEDIALE. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive