Për dallim nga Macron, shprehet Kurz: “Ky nuk është një konflikt mes të krishterëve dhe myslimanëve”


Kancelari austriak, Sebastian Kurz dha një mesazh të unitetit kombëtar, ndërsa iu drejtua vendit të tij me një fjalim.

“Ne jemi të vetëdijshëm se ky nuk është një konfIikt midis të krishterëve dhe myslimanëve ose midis austriakëve dhe emigrantëve”, shtoi ai. “Amriku ynë jo vetëm që dëshiron të hskaktojë dekje dhe hdimbje, por dëshiron të ndajë shoqërinë tonë”, tha Kurz. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive