‘Pendohet’ Macron: “Njerëzit më kanë keqkuptuar, fjaIët e mia janë faIsifikuar”


Në një intervistë ekskluzive me Al Jazeera-n, Macron tha: “Besoj se reagimet shkaktohen nga gënjehstra dhe faslifikim të fjalëve të mia. Njerëzit u keqkuptuan duke menduar se po i nxisja unë ato karikatura.”

Ai shtoi se ka “njerëz që faslifikojnë Islamin dhe pretendojnë të mbrojnë atë fe në emër të saj”.

Ky qëndrim i presidentit francez vjen pas një fushate të përhapur në të gjithë botën islame për të bojkotuar produktet franceze.