Pasardhësi i AngeIa MerkeIit filmohet fshehvrazi, shikoni se çfarë bën ai kur është krejt i vetëm në zyrë!


Një nga pasardhësit e mundshëm të kancelares AngeIa MerkeI, eksperti gjerman i politikës së jashtme Norbert Röttgen, 55 vjeç, është filmuar në zyrën e tij në Bundestag në momente reIaksimi. Ka rrjedhur një video që e tregon Röttgenin duke luajtur me një top tenisi të gjelbër, të cilin e hedh në një mur qelqi dhe e kap përsëri Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive