Pas Flokëve Naim Abazi Fryen Buzët, Mihrija Nuk I Mban Lotët Nga Gëzimi

Është fytyrë publike që shfaqet shumë shpesh në ekrane televizive dhe është shumë i dashur për publikun. Përveç se Abazi ka bërë ndërhyrje estetike edhe në fytyrë, është zbuluar se ka mbjellur edhe flokët, me çrastë ka arritur një ndryshim të madh në pamjen e tij. Kjo foto mund të sjell detajet e Abazit se si ka ndryshuar ai ndër vite. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive