Pas fjalimit të Vuçiqit, vjen perkrahja nga Amerika për Kosovën: Ne Jemi Këtu


Pas fjalimit të Vuçiqit, vjen perkrahja nga Amerika për Kosovën në jemi me juPresidenti i Serbisë paralajmëroi se nëse nuk arrihet një kompromis me Kosovën përmes bisedimeve të ndërmjetësuara nga BE, atëherë konflikti “i ngrirë” mund të “shkrihet” në të ardhmen duke treguar llojin e konfIiktit midis Armenisë dhe Azerbajxhanit.

Mirpo Shtetet e Bashkuara te Amerikes kan dhen perkrahje per shtetin ton si qdo her dhe kan dhen perkrahje UShtris se Kosovës jeni ne rrug te mir vetëm vazhdoni