Pas arritjes së tankeve ruse në Serbi, profesori shqiptar jep lajmin: “Kjo është aIarmante”


Lidhur me arritjen e tankeve ruse në Serbi, profesori universitar Milazim Krasniqi me anë të një shkrimi në Facebook, ka thënë se, arritja e këtyre tankeve është situatë alarmante dhe se Serbia po bëhet gati për agresi0n.

“Ky zhvillim është alarmant. Serbia po bëhet gati për agresi0n. Ama, po ta pyesni Hotin dhe të ngjashmit me të në skenën tonë politike, mund t’u thotë se janë pjesë e procesit të ‘njohjes reciproke’”, ka shkruar Krasniqi. Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive