Partia Maqedonase kundër regjistrimit të Shqiptarëve: Regjistrimi zhvillohet për të shqiptarizuar popullsinë Muslimane


Partia “E Majta” (Levica) vazhdon me fushatën pr0paganduese kundër regjistrimit të popullsisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Kesaj radhe partia e Dimitar Apasievit me dy deputetë ka nxjerrë dhe shpërndarë pamflete me mesazhin “Nuk hapi derën”.

Në këtë pamflet qëndrojnë disa pika, ku kjo parti pretendon se regjistrimi në kohë pandemie është antikushtetues dhe se cen0n shëndetin e qytetarëve.

Më tej thuhet se “regjistrimi zhvillohet për të “shqiptarizuar popullsinë e tërë muslimane në Maqedoninë Perëndimore” dhe se synon “paraqitjen në mënyrë artificiale të të ashtuquajturës pakicë bullgare në Maqedoninë Lindore”. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU