Parlamenti i Zvicrës ngritet në këmbë dhe duartroket për Vjosa Osmanin


U.d. e presidentes, Vjosa Osmani është mirëpritur nga Parlamenti i Zvicrës. Ajo është pritur me duartrokitje nga deputetët zviceranë.

“Të nderuar me pritjen e bërë nga Këshilli Kombëtar (Parlamenti) i Zvicrës për delegacionin tonë në mbledhjen plenare të këtij Këshilli”, ka shkruar ajo në një postim në Facebook. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU