Paralajmëron presidenti francez, Macron: “Kjo që ka ndodhur nuk është ende asgjë, pritni”


Presidenti francez Macron, njoftoi një bllokim të ri mbarëkombëtar, duke pretenduar se 400,000 njerëz do të dvesin nga pandemia nëse vendi nuk bën asgjë për të kontrolluar një valë të dytë që do të jetë ‘më dvekjerurëse se e para’. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Macron tha: “Pandemia po përhapet në të gjithë Francën me një shpejtësi që as më pesimistët nuk e parashikuan”. “Si kudo tjetër në Evropë, ne jemi të mbingarkuar nga një valë e dytë që ndoshta do të jetë më e vështirë dhe dekjerpurëse se e para”, citohet të ketë thënë Macron. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive