Pamje nga momenti kur Kadetja e FSK-së nderohet me Çmimin Prestigjioz nga Akademia Ushtarake e Mbretërisë së Bashkuar


Kadetja e F0rcave të Sigurisë së Kosovës (FSK), Ilirianë Bunjaku u shpërbIye me çmimin Shpata Ndërkombëtare e cila i jepet kadetit me performancën më të lartë nga Akademia Ushtarake e Mbretërisë së Bashkuar. Ish-Ministrja e Jashtme, Meliza Haradinaj-Stublla ka shpërndarë një fotografi nga momenti kur Bunjaku nderohet me çmimin.

“KRENARI, EMOCION, INSPIRIM të shohim kadeten e FSK-së Ilirianë Bunjaku tek i prezant0het shpërbIimi i nderit për demonstrim të qëndrueshmërisë fizike, guxim, dhe aftësi të vërteta lidershipi”, ka shkruar Haradinaj-Stublla në Facebook.

Postimi i plotë pa ndërhyrje: Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

KRENARI, EMOCION, INSPIRIM të shohim kadeten e FSK-së Ilirianë Bunjaku tek i prezant0het shpërblimi i nderit për demonstrim të qëndrueshmërisë fizike, guxim, dhe aftësi të vërteta lidershipi

Në Paradën e Sovranit, live nga Akademia Ushtarake Mbretërore SANDHURST në Mbretëri të Bashkuar, Iliriana jonë lartësoi shtetin e saj, kur u ftua emri i saj dhe u shqiptua emri i Republikës së Kosovës për të pranuar shpërblimin e nderit ‘Shpata Ndërkombëtare’ nga Gjenerali britanik Sir Nicholas Carter.

Ky moment dës hmon edhe njëherë kapacitetin profesional e us htarak të Ushtrisë së Kosovës. Mirënjohje të thellë Mbretërisë së Bashkuar, e cila me Ilirianën e Arditin këtë vit, ka mundësuar shkollimin e gjithsej 23 kadetëve të FSK-së deri më sot. Urime dhe faleminderit Ilirianë. Mirë u kthefsh në Kosovë e në FSK! Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive