Pamje kur Hashim Thaçi nuk ia lëshonte dorën, ky ishte reagimi i Ibrahim Rugovës


Hashim Thaçi, njeriu i cili kër cënonte dvnimin e presidentit historik të Kosovës, Ibrahim Rugovën, tashmë gjendet i bvrgosur në Hagë, ku nga Gjykata Speciale akuzohet edhe për varsjen e zyrtarëve të Lidhjes Demokratike të Kosovës.

“Shkuarja e Rugovës në Beograd dhe shtrirja e dorës së marrëveshjes së popullit shqiptar dhe i tërë Ballkanit s’është gjë tjetër veç një atak i drejtpërdrejtë në Iuftën çlirimtare të popullit shqiptar. Është një atak edhe ndaj bashkësisë ndërkombëtare, Shteteve të Bashkuara të Amerikës, NATO-s dhe Grupit të Kontaktit. Veprimet e tilla, anti-kombëtare të Rugovës do të dvnohen rëndë”, thoshte Thaçi për Rugovën, shkruan “Bota sot”.


E një moment tjetër aspak i mirë ishte edhe 15 dhjetori i vitit 1999.Në pamjet e publikuara në media, shihet se si Hashim Thaçi nuk ia lëshon dorën Ibrahim Rugovës, ani pse ky i fundit, në bazë të pamjes së tij, insistonte për një gjë të tillë.Kjo kishte ndodhur kur ishte nënshkruar marrëveshja për formimin e këshillit të ri të përkohshëm administrativ për Kosovën.Për më shumë, shikojeni videon më poshtë: Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive