Ouuu Rita nga Tirana….Ja pse disa femrave u dhemb

Infeksione fungale, Megjithëse këto infeksione nuk ju shkaktojnë dhimbje, këto megjithatë ju bëjnë vaginën të thatë gjë që mund të ndjejnë pacientë të ndryshëm dhimbje, thekson Minkin. Shanset janë të mëdha që njëherë gjatë jetës të merrni këtë lloj infeksioni.

Thatësi vag inale, Ju mendoni se ky mund të jetë problem vetëm tek femrat në menopauzë, por jeni shumë gabim. Pilulat kontraceptive për kontroll të lindjes mund të ndikojnë që të keni thatësi vaginale, gjë që mund të bëjë seksin shumë të dhimbshëm dhe të parehatshëm, si rezultat i thatësisë. Estrogjeni është një hidratues, dhe në mungesë të saj ju mund të ndjeni dhimbje pa hidratim.

Pe ni si i tij, Gjithashtu të keni kujdes edhe ndaj partnerit tuaj. Duhet të dalloni a keni dhimbje vaginale apo gjatë penetrimit brenda jush? Është paksa e vështirë për t’u dalluar kjo. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT