Nuk ndalet Edi Rama jep një tjetër lajm të mirë për shqiptarët: “Ky është një gëzim i madh”


Pasi siguroi mandatin e tretë, Edi Rama duket se menjëherë i është përveshur punës për projekte të ndryshme që janë në ndërtim në Shqipëri.

Ai nuk është marrë fare me humbësit të cilët e akuzojnë për vjedhje dhe manipulim votash por ka vitizuar së fundmi kantierin e ndërtimit të lagjes Rilindja në Fushë-Krujë.

Kryeministri u shpreh se është një gëzim i madh për të që po shikon ndryshimin e mrekullueshëm që po ndodh në këtë vend dhe premton se Rilindja do të jetë gati në vjeshtën e këtij viti. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU