Nuk mbante dot të Qeshurën, Burri me Jeshile që po tërbon Internetin


Ky burrë nga Arizona nuk e kishte menduar se reagimi i tij do të bënte botën të mbante barkun me dorë pasi një v1deo me të qeshurën e tij po shpërndahet gjerësisht online.

Kur u kthye në shtëpi nga një takim që kishte pasur me këshillin e qytetit u njoh me v1deon që po bën namin në internet, pas të qeshurës së tij histerike si reagim ndaj një grupi mbështetësish të zemëruar të Presidentit amerikan Donald Trump.

Mijëra persona e kanë shpërndarë v1deon ose imazhet e animuara të njeriut me hasht agun #GreenShirtGuy, të cilin e kanë quajtur një hero të ditëve moderne. I veshur me këmishën e gjelbër të veçantë, burri thjesht nuk mund të ndalte së qeshuri në mënyrë histerike pasi një burrë dhe një grua e veshur me kapele “Make America Great Again” (MAGA) ndërprenë një takim të këshillit të qytetit në Tucson, Arizona. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive