Nuk ka më 14 ditë Karantinë, Europa nga sot ndryshon rregullat e udhëtimit

Lajm i mire per ata qe shkojne ne Europë nga 14 ditë karantina eshte reduktuar në 10 ditë si dhe ka eleminuar rregullin e 2 tamponëve me rezultati negativ për të dalë nga karantinimi.


Prej ditës së nesërme do të mjaftoje një tampon i vetëm me rezultat negativ për të dalë nga regjimi i izolimit, njofton gazetarja e RTV Ora në Itali, Alba Kepi. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive