Nuk do ta besoni se çfarë kishte shkruar gazeta për gruan e Thaçit derisa ajo ishte studente

Vite më parë gazeta “Bujku”, bënte përzgjedhjen e studentëve më të dalluar të vendit.Ndër vite, jo rastësisht kjo gazetë lavdonte për sukseset e arritura, studentët më meritor në profile të ndryshme. Kështu, në vitin 1994, vend tek “Studentët superior”, përmendej edhe Lumnije Gërxhaliu, e cila veçohej për të arriturat e saj në studime, shkruan IndeksOnline. Hap video lajmin 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Gjatë sfidës së Bietës, Antoneta zbuloi një anë tjetër të sajë, gatimin. Ajo e cilësoi veten si një amvisë shumë të mirë. “Kush do të martohet me mua”, tha Antoneta “do të ha çdo ditë tavë me perime”.