Nuk dal nga Politika pa e mbajtur Fjalimin Madhështor në mes të Prishtinës si Mbret


Nuk dal nga politika pa e mbajtur fjalimin madhështor në mes të Prishtinës si Mbret Presidenti serb, Aleksandar Vuçiq ka thënë sot se gjatë vizitës të serbëve në Kosovë, do të mbajë një fjalim të rëndësishëm, madje një nga më të rëndësishmit në jetën e tij. Vuçiq ka theksuar se motivi i tij është rezultati në të ardhmen dhe jo se sa duartrokitje do të marrë në ato momente. / Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive