Njihuni me policen më ‘të nxehtë’ të Kosovës që kolegët “kallen” pas saj!

Ajo llogaritet si policja më e bukur që ka Kosova. Biondina se ksy ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve që ditën kur ka veshë uniformen e policisë. E dhënë shumë pas modës dhe dëshirës për t’u dukur bukur, inkuadrimi i saj në polici, dukej se do ta kufizonte atë në jetën që bënte. Megjithatë ajo ka arritur ta ruaj po atë freski edhe në uniformën e policisë. Ajo duke postuar foto te ndryshme te nxehta , fansat po “cmenden” pas saj..Per me teper shty pni re kla amen me po shte dhe ju ha apen fotot “perveluese ” te saja