Njihuni me policen më se ksi të Kosovës

Mund të jenë më fat të gjithë ata shoferë automjetesh që do ndalet për kontrolle nga policja e Kosovës, Linda Aliu. Edhe dënimet eventuale përballohen me lehtë kur një police si ajo u shqipton ngasësve te automjeteve. Ajo llogaritet si policja më e bukur që ka Kosova. Biondina sexy ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve që ditën kur ka veshë uniformen e policisë. Më herët, ajo punonte si rrobaqepëse në ndërmarrjen “Fati”, por synimi i saj ishte diku tjetër. Vajza nga Gadimja e Lipjanit, siç raporton Magazina.al, kishte para vetës një ëndërr që nuk lidhej fort me perin dhe gjilpërën. Linda, një vajzë mjaft tërheqëse pëlqente shumë profesionin e polices edhe pse imazhi i saj nuk ta jep këtë përshtypje. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

E dhënë shumë pas modës dhe dëshirës për t’u dukur bukur,inkuadrimi i saj në polici, dukej se do ta kufizonte atë në jetën që bënte. Megjithatë ajo ka arritur ta ruaj po atë freski edhe në uniformën e policisë. Madje fotografia e saj përdoret si imazh pozitiv edhe në faqen e Facebookut të Policisë së Kosovës. Mirë me uniformën zyrtare por edhe më mirë në rroba civile duket vajza e re që po ndërton një karrierë prej policeje por nuk po lë anash as jetën private. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ajo frekuenton ato sallone bukurie në të cilat janë klientë këngëtarët më të njohura të estradës. Me policen që ndiqet në Facebook nga më shumë se 6 mijë persona mburret edhe fshati i saj, Gadimja.“Më në fund një femër Police nga Gadimja. U prezantoj pjesëtaren më të re të Policisë së Kosovës, bashkëvendësen tonë Linda Aliu. Suksese në punë Linda. Krenar me Policen nga Gadimja” shkruan në faqen e facebookut të fshatit Gadime. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive