Njihuni me 21-vjeçare, e cila la punën për të bërë jetuar sikur është qen dhe fiton milionat tani: Jam ndjerë qenushe gjithë jetën!

Një vajzë 21-vjeçare ka lënë punën për të bërë si qen në rrjetet sociale. Po po kjo është e vërtetë edhe pse duket e vështirë për t’u besuar. Shumica e njerëzve i duan qentë, me natyrën e tyre besnike dhe duan të luajnë, por jo të bëjnë si qen. Por për vajzën 21-vjeçare është një gjë shumë e bukur.

Jenna Phillips, nga Austin, Texas, mendon se ka një lidhje shumë më të fortë me miqtë tanë me katër këmbë dhe ajo jeton si një qen tani. Sillet si ata, ha si ata dhe ecën si ata. Ajo thotë se ndihet si qen. Për dy vite që ajo punoi në një klinikë, por më pas u lodh. 21-vjeçari tha. Tejkalo hapsirën më poshtë dhe vaz hdo me pa mjet pas pak sek ondave

Ndihem si qen. Unë thjesht dua të rrotullohem, të luaj të marr. Të gjitha këto. Unë gjithmonë kam vepruar si një qenushe.” Vajza fiton miliona para vetëm nga videot ku bën si qen dhe ka shumë njerëz që duan ta shikojnë.