Njeriu i rrallë/ U fut në det dhe shpëtoi dy fëmijë: Por vetë nuk doli dot prej aty…

E gjithë Itali është në zi pjr humbjen e një prej ofi cerve më të mirë. Ai humbi jetën e tij për të shpëtuar dy të rinj që ishin duke u m bytur. Të rinjtë që të dy nga 15 vjeç i kishte marrë para uji prej për mbytjeve të shumta që kanë ndodhur këto ditë në Itali prej motit të keq. Ofi ceri Aurelio Visalli u gjet i mb ytur në një përpjekje për të shpëtuar dy 15-vjeçarë.
Në rrjetet sociale kanë nisur dedikimet prekëse për të. Madje edhe dy djemtë që ai shpëtoi. Ata kanë treguar fjalët e fundit që tha: Djema jeni të sigurtë tani. Ai na shpëtoi ne dhe humbi jetën e tij. Thuhet se ai i vipi mbi varkë të rinjtë dhe nuk pati më fuqi të ngjitej vetë, dallgët e forta të detit e morën me vete. Por në rrjetet sociale kanë nisur edhe shumë polemika për dy të rinjtë. Shumë njerëz janë shprehur se për faj të tyre një njeri, babai i disa fëmijëve dha jetën për ata sepse u futën në ujë kur moti ishte i keq.