Një ndodhi gazmore nga jeta e Çarli ÇapIin

ÇarIi ÇapIin rrëfen në autobiografinë e tij një ndodhi interesante.

Në kohën e tij, teatri kishte vendosur të organizonte një garë aktrimi se kush e imitontr më mirë aktorin e mirënjohur “Çarli Çaplin”!

Nga kureshtja, – thotë ÇarIi, – u maskova dhe vendosa të garoj në imitimin e vetvetes dhe pas paraqitjes time arrita të zë vendin e dytë.

A e dini pse !?
Sepse vendin e parë e fitoi djali i kryetarit të jurisë!