Ngeli shtatzënë me 7- njakë 20-vite më parë, burri u largua dhe e la të vetme në mes të natës/ Shihni çfarë ndodh me këtë familje 20 vite më pas…!!!

Nuk ka gjv më të bukur në jetë kur ju gjeni dashurinë e jetës tuaj. Dhe më pas ju bekoheni me fëmijë, krijoni familje dhe secili prej jush kërkon të japë më të mirën për familjen e tij.Por, sa herë që mund të pyesim një çift se sa fëmijë do të bëni, shumica përgjigjen jo më shumë se dy.

A e imagjinoni ndonjëherë që në shtátzáninë e parë, një grua pret 7 binjakë?Për disa mund të jetë një lajm i mrekullueshëm sepse kanë dëshirë të kenë shumë fëmijë, ndërsa një kategori tjetër njerëzish mund të mendojnë se me ardhjen e kaq shumë fëmijëve, jeta do të vësh.tirësohet shumë.Kjo është historia e një nëne që sapo mësoi se do të kishte kaq shumë fëmijë, kaloi në “qiellin e shtatë”.Gruaja, e quajtur Bobi MekKogi ishte bashkëshortja e Keni MekKogit. Ishin lidhur dhe martuar prej shumë kohësh por nuk mund të bënin dot fëmijë.

Një ditë, ata vendosën të provojnë metodën e nisemi.nimit artificial, duke shpresuar se shpresa e tyre e vetme do të jepte fryte.Por, si për çudi çdo gjë shkoi sipas dëshirës së tyre.Mjekët bënë kontrollet e fundit dhe i dhanë një lajm Bobit që ajo u mrekullua kur e dëgjoi.Ajo kishte plot 7 fëmijë në bark dhe do të bëhej nëna e pare që do të sillte në jetë një numër kaq të madh fëmijësh.Edhe pse sfida ishte e madhe dhe jeta iu bë shumë e vësh.tirë, sërish Bobi ia doli mbanë, duke sjellë në jetë 7 bebe shumë të ëmbla.