Nga Tirana në Dubai, por kapet mat Kejvina Kthella “c.mend” Laçjanin, shfaqet pa rroba nga shtëpia e tij

Të shtunën që lamë pas, në emsionin e humorit, Klanifornia ishte e ftuar një ndër modelet më të bujshme shqiptare, Kejvina Kthella.Bukuroshja ishte vendour në një skeç si e dashura e “Pablo Escobar” dhe me pas dashurohet me “Laçjanin” personazhin karak teristik të këtij spektakli.Në një moment Kejvinës i duhet të ndërrohet dhe emisioni nuk i kurseu aspak publikut momentet kur modelja shfaqet totalisht e zhve shur dhe çdo gjë duket qartë.Edhe pse në një orar ku emisioni ndiqet nga çdo pjestar i familjes, format e Kejvinës teksa zh vishet janë parë me vend të transmet ohen.: sh1k0 pa.mjet e saj eksluz1ve duke sht1p  mb1 rek1ame1n me p0shte